7 април 2022

Научете всичко бързо

Expand search form

Чупят ли се лесно гранитогресните плочки на открито?

Идеята за порцелан често предизвиква образи на деликатни, богато украсени чаши и порцелан, които хората изваждат само при специални случаи. Порцеланът може да изглежда като последния материал, който бихте използвали за външна тераса или пътека. Порцеланът под формата на плочки обаче има много качества, които го правят идеален за използване навън. Порцелановите плочки се представят добре при всякакви метеорологични условия, лесно се поддържат, издръжливи са, не се хлъзгат и са красиви.

Гранитогресните плочки се произвеждат от изпечена глина заедно с няколко други материала. Поради това те могат да бъдат прецизно изрязани до точни размери, което ги прави лесни за монтаж. Научете за многото предимства на използването на гранитогресни плочки на открито за вашия вътрешен двор, покрив, тераса, пътеки и др.

Порцелановите плочки са издръжливи на износване

износоустойчиви гранитогресни плочки

Трудно е да се преборите с порцелановите плочки по отношение на издръжливостта. Те са много твърди и същевременно са устойчиви на надраскване. Тъй като се изпичат при много високи температури, те са почти непробиваеми. Това не позволява на фините частици мръсотия да се задържат в повърхността им, което ги прави устойчиви на образуване на плесени и мъхове.

Вашите гранитогресни плочки ще изглеждат като нови в продължение на много години след полагането им благодарение на присъщата им здравина и водоустойчивост. Гранитогресните плочки ще издържат на мебелите във вътрешния двор, домашните любимци и децата, без да показват износване.

Гранитогресните плочки са устойчиви на атмосферни влияния

устойчив на атмосферни влияния гранитогрес

Почти непроницаемостта на гранитогресните плочки създава повърхност, която наистина може да издържи на всякакви метеорологични условия. Те са идеални за използване в райони, където температурите падат под нулата през зимата. Тъй като не абсорбират вода, те няма да се напукат поради студа. Гранитогресните плочки се препоръчват и за климатични зони със силна директна слънчева светлина, тъй като не избледняват. Високите температури, на които са подложени по време на изпичането, стъкмяват цвета, което означава, че той става част от материала и не може да се отдели от него.

Тези им качества ги правят превъзходен материал за използване при най-различни климатични условия. Много от нашите клиенти избират гранитогресните плочки на открито вместо камък или бетон, защото след десет години употреба на открито гранитогресът ще изглежда почти по същия начин, както в нашия шоурум.

Гранитогресът е лесен за поддръжка

поддръжка на порцеланови плочки

Гранитогресните плочки са най-добрият материал с ниска степен на поддръжка, когато се използват на открито. За разлика от бетонните павета, гранитогресните плочки не се ефлорират, което означава, че не се образуват белезникави натрупвания, които се отстраняват много трудно. И за разлика от много каменни павета, те няма да се повредят от използването на домакински почистващи препарати.

Тъй като те не се замърсяват лесно, за да запазите най-добрия външен вид на гранитогреса, е необходимо само леко измиване под налягане или почистване с лек домакински препарат. Дори топлата сапунена вода е ефективна за почистване на порцеланови плочки, което допринася за екологичното им резюме.

Гранитогресът е противохлъзгащ се

Гранитогресните плочки се произвеждат с различни качества на повърхността – от гладка до матова. Матовото покритие осигурява достатъчна устойчивост на хлъзгане, за да се използва около плувен басейн. Когато избирате плочки, вземете предвид устойчивостта на хлъзгане. Тъй като гранитогресните плочки всъщност се оценяват според това колко са хлъзгави, можете лесно да изберете подходящо покритие за вашия проект.

Порцелановите плочки се монтират лесно

монтаж на порцеланови плочки

Тъй като гранитогресните плочки се произвеждат, а не се добиват, те са оформени с точни размери, благодарение на които пасват идеално. И тъй като са напълно равни (за разлика от каменоломните), те могат лесно да се полагат върху различни основи, включително чакъл, пясък, бетон и трева. Също така, за разлика от камъка, те са леки и поради това са лесни и евтини за транспортиране и полагане.

Гранитогресът е красив

порцеланови плочки на открито

Елегантността на гранитогресните плочки на открито е наистина трудна за постигане. Класическият вид може да бъде създаден с помощта на редица бели или черно-сиви оцветявания с ефекти, включително травертин и кварц. Модулните размери позволяват използването на редица шарки, създавайки атрактивен, но фин ефект във всяко пространство. Предимството на произведените гранитогресни плочки е, че са естествени, но изглеждат напълно модерно, с вид, който е елегантен, минимален и изчистен. Уникално предимство на използването на порцелан е, че той може да бъде продължен от вътрешността на помещението към външната част, създавайки поток между вашата кухня и вътрешния двор.

Пазарувайте във Fizzano за най-добрата селекция от порцеланови плочки

На адрес Fizzano Brothers, ние сме експерти във всички аспекти на избора и монтажа на плочки. Особено препоръчваме гранитогресните плочки на открито поради голямото им разнообразие от приложения, издръжливостта им и красотата им. Той е рентабилно решение и запазва стойността си в продължение на много години поради своята здравина и непропускливост. Гранитогресът има много предимства пред традиционните продукти от флагман, гранит и травертин.

Fizzano Brothers предлага пълната гама външни порцеланови павета Viewpaver – висококачествен продукт с безброй приложения на открито. Те също така са екологично решение, като съдържат до 42% рециклирани материали и се произвеждат с помощта на екологични производствени процеси.

В бизнеса от 1935 г. Fizzano Brothers е семейна фирма, която произвежда, изгражда и ремонтира всички възможни зидарски продукти и проекти. Каним ви да посетите нашия магазин в Крум Лин и да сравните нашия избор и обслужване с големите търговски вериги. Тъй като единствената ни дейност е свързана с продукти за зидария и монтаж, нашите услуги за проектиране и внимание към удовлетвореността на клиентите просто не могат да бъдат сравнени с корпоративна атмосфера. Обадете ни се на 610-833-1100 или заповядайте при нас, за да обсъдите с нас вашия проект за зидария още днес!

Може да се интересувате и от теми

Добри ли са гранитогресните плочки на открито?

Гранитогресът не е добър само за настилка на тераси, той е почти идеалният материал, осигуряващ всичко, което бихте могли да искате от външна плочка. Издръжлив, с ниска степен на поддръжка и естетически зашеметяващ, порцелановият паваж отговаря на всички изисквания.

Добър ли е гранитогресът за външна тераса?

Гранитогресните плочки са най-добрият материал с ниска поддръжка, когато се използват на открито. За разлика от бетонните павета, гранитогресните плочки не се ефлорират, което означава, че не се образуват белезникави натрупвания, които се отстраняват много трудно. И за разлика от много други каменни павета, те не се повреждат от използването на домакински почистващи препарати.

Напукват ли се лесно гранитогресните павета?

Гранитогресните павета са непроницаеми за масла, вода и химически разливи, така че никога не трябва да се притеснявате за петна, както при бетона, камъка или дървото. Те също така не се напукват, не изсъхват, не гният и не страдат от мухъл.

Износоустойчиви ли са гранитогресните плочки на открито?

Гранитогресните плочи са много издръжливи, силно водоустойчиви и устойчиви на надраскване. Освен това те са изключително издръжливи на износване и не са порести. Всички тези предимства правят порцелановите плочи за външна употреба идеални или места с висока посещаемост, като тераси и пътеки.

Хлъзгави ли са гранитогресните плочи навън?

Гранитогресните павета могат да бъдат изключително устойчив на подхлъзване избор за външни пространства, но е важно да се избере правилната текстура. Гладката, полирана плочка естествено ще бъде много по-хлъзгава от текстурираната тротоарна плоча. Колкото по-висок е рейтингът, толкова по-малко хлъзгави ще бъдат вашите гранитогресни павета.

Надраскват ли се гранитогресните плочки на открито?

Силен – С двойно по-голяма дебелина от стандартна плочка за вътрешно приложение нашият външен гранитогрес е много силен и издръжлив. Устойчив на надраскване – Здравият материал прави плочките много по-устойчиви на надраскване от други материали като естествен камък или бетон.

Нагрява ли се гранитогресът на слънце?

Порцелановите плочки обикновено се нагряват повече от бетонните павета или естествения камък. Така че, ако повърхността ви се намира на място, което е огряно от много пряка слънчева светлина, изберете по-светъл цвят плочки, за да избегнете изгаряне на краката! Кремавият, бежовият или светлосивият гранитогрес ще бъде по-малко склонен да абсорбира топлина.

Издържат ли гранитогресните павета?

Гранитогресните павета са издръжливи и в по-физически смисъл: те са прецизно проектирани за намаляване на счупването и издържат на натоварване до 2200 кг. (над един тон!). След като бъдат монтирани, те са изключително здрави и устойчиви на счупване.

Кой вид плочки е най-подходящ за употреба на открито?

порцеланови плочки
Потърсете гранитогресни плочки, които са предназначени за външна употреба, тъй като те са идеалният избор за вашата палуба или вътрешен двор. Тези плочки на глинена основа са непорьозни, устойчиви на избледняване и много издръжливи. Тъй като са изпечени в горещи пещи, гранитогресните плочки не се напукват при екстремни климатични условия, както каменните плочки.

Лесно ли се чупят гранитогресните плочки?

Порцеланова сила И така, връщайки се към първоначалния въпрос, лесно ли се чупят порцелановите плочки? За щастие, отговорът е категорично “не”. Всички порцеланови плочки, предлагани в PrimaPorcelain, преминават през процеса на стъклообразуване, при който от решаващо значение се използва багрило, смесено с глината, преди да бъдат поставени в пещта.

Нуждаят ли се порцелановите плочки за вътрешен двор от запечатване?

Не е необходимо да се запечатват глазирани плочки или качествени неполирани порцеланови плочки; въпреки това отново препоръчваме използването на протектор за фуги, ако искате да защитите фугите, за да запазите най-добрия им вид и да улесните текущата поддръжка.

Гранитогресът по-скъп ли е от паветата?

Порцелановите павета струват 7-9 долара на квадратен фут, докато естествените материали за настилки могат да достигнат 30 долара на квадратен фут. Гранитогресът е по-издръжлив от дървото, смее се при капки вода и разливи на грим, които се почистват лесно.

Хлъзгави ли са гранитогресните плочки на открито, когато са мокри?

Може ли да се подхлъзнете върху външен гранитогрес, когато е мокър или със сняг? Не – външният гранитогрес не е хлъзгав. Подобно на естествения камък или бетона, при гранитогреса са възможни много различни видове покрития, като при всеки вид покритие има различни нива на сцепление.

Как да спра начупването на моите порцеланови плочки?

Как да спрете отчупването на плочките при рязане с мокър трион – Видеоклип №1 | Време за начало – 0:13

Колко дълго издържат гранитогресните плочки?

50 години
Продължителност на живота: Добрата новина за порцелановите плочки е, че те имат невероятно дълъг живот, ако са правилно монтирани и поддържани. Ако се третират правилно, гранитогресните плочки могат да издържат 50 години в жилищна среда.

Предишна статия

Как да запазите въздушната суха глина мокра?

Следваща статия

Каква е разликата между входа и изхода?

You might be interested in …

Как се вакуумира басейн след флокация?

Ето какво трябва да направите: Повдигнете нивото на водата. Балансирайте нивото на рН до около 7,0. Разредете флокуланта. Добавете флокуланта в басейна. Пуснете помпата на басейна за няколко часа. Изключете помпата и оставете да се […]