9 април 2022

Научете всичко бързо

Expand search form

Как да възстановя съобщенията със звездички?

Всеки знае как да изпраща съобщения на WhatsApp, не би могло да бъде по-просто, но знаете ли как да проследявате, да поставяте звездички и да изтривате съобщения в приложението за Android?

Възможно е да има съобщения, към които искате да се върнете по-късно по различни причини – това може да е важна информация, която ще ви е необходима по-нататък, онзи път, когато неловко сте поканили приятелката си на първото кафе, или просто забавен разговор между вас и приятел.

Каквото и да е, ние сме се погрижили за вас.

Как да поставяте звездички на съобщения в WhatsApp

Запазването на съобщения за по-късна дата може да се направи лесно чрез WhatsApp в телефона си.

1. Отворете приложението WhatsApp на телефона си.

2. Изберете чата, от който искате да запазите съобщение.

3. Докоснете и задръжте съобщението, което искате да запазите.

4. Натиснете иконата със звезда в горната част на екрана. Сега ще видите икона със звезда до съобщението, което сте избрали в чата.

Ако обаче по някаква причина решите, че вече не искате да запазите съобщението като спомен, можете лесно да премахнете звездата на съобщението, като следвате същите стъпки.

Как да възстановите всичките си съобщения със звездички в WhatsApp

След седмици или месеци на поставяне на съобщения със звездички по някаква причина, в крайна сметка ще искате да се върнете към тях.

1. Отворете приложението WhatsApp на телефона си.

2. Натиснете трите вертикални точки в горната част на екрана, за да отворите менюто.

3. Изберете Съобщения със звезди.

4. Изберете съобщението, което искате да видите в чата.

Докато се намирате в прозореца със съобщенията със звезди, можете да премахнете всички съобщения със звезди, като изберете бутона за меню в горния десен ъгъл на екрана.

Можете да поставите звездички на всички съобщения, които искате, така че да прекарате съботната вечер или пътуването с влак до работа, припомняйки си стари чатове.

Може да се интересувате и от темите

Как да изтегля съобщения със звезди в WhatsApp?

Намиране на съобщенията със звездиОтворете WhatsApp и докоснете желания разговор. Докоснете името на контакта си в горната част на екрана. Превъртете малко надолу и докоснете “Съобщения със звезди”. За да потърсите конкретно съобщение, отбелязано със звезда, докоснете функцията за търсене (икона на лупа). Въведете това, което търсите.

Възстановява ли WhatsApp съобщенията, отбелязани със звезди?

Ако бъде намерен архивният файл, всички съобщения, които са архивирани, ще бъдат възстановени. Дори съобщенията, които сте отбелязали със звездички, заедно със списъка на отбелязаните със звездички съобщения, също ще бъдат възстановени, ако направите резервно копие.

Изтриват ли се съобщенията, отбелязани със звездички?

Тази функция ви дава по-голяма гъвкавост при изтриването на вашите чатове. Засега потребителите на Android имат възможност да изтриват съобщения, по-стари от 30 дни или над 6 месеца. Сега имате възможност да избирате: Потребителите могат да запазят съобщенията със звездички, докато изчистват чатовете.

Как намирате съобщенията със звезди в iPhone?

Как да видите съобщенията със звездички в WhatsApp на iPhoneДа натиснете раздела Настройки. Докоснете Съобщения със звезди. Докоснете Съобщение със звездички, за да отворите този разговор, превъртян до момента, в който е изпратено това съобщение.

Кой може да вижда съобщения със звездички в WhatsApp?

Съобщенията със звездички могат да бъдат видени само от вас в групов или личен чат. Те се съхраняват във вашето приложение и никой (дори администраторът на групата или изпращачът) не може да ги види. Поставянето на съобщения в звезда е точно като отбелязването на съобщението с отметки или като любимо.

Как мога да възстановя изтрити съобщения в WhatsApp без резервно копие?

Как да възстановите изтрити Whatsapp съобщения на Android без резервно копиеИзтеглете, инсталирайте FoneDog Toolkit- Android Data Recovery и свържете Android. Активирайте USB отстраняване на грешки. Изберете WhatsApp съобщения за сканиране. Възстановяване на изтрити съобщения в WhatsApp без резервно копие.

Какво се случва, когато поставите звезда на текстово съобщение?

Централната актуализация на Android ви позволява да поставяте звездички на текстовете в Messages, за да ги намирате бързо по-късно. Ако някой приятел сподели адрес или любима снимка, трябва просто да натиснете и задържите съобщението и да го поставите в звезда. След това можете да посетите категорията “Със звезди”, за да изтеглите този важен фрагмент от чата по-късно.

Какво означава “със звезда” в iPhone?

(82,419 точки) Отговор: “Звездичка” е символ на това, че в сайта на компанията е публикувана информация за “звездичка”: A: Отговор: A: Звездата до телефонния номер в адресната книга показва, че той е любим в приложението “Телефон”. Публикувано на декември 6, 2016 9:46 AM.

Какво е значението на съобщенията със звездички?

Функцията “Съобщения със звезди” ви позволява да отбелязвате конкретни съобщения, за да можете бързо да се връщате към тях по-късно.

Как да разбера дали някой ме проверява в WhatsApp?

Как да разбера кой е разгледал състоянието ми в WhatsApp?Отворете WhatsApp. Докоснете раздела Статус. Докоснете Моят статус > Ще се покаже списък с всички статуси. Докоснете даден статус, за да видите прегледите > Потърсете икона на око. Докоснете иконата на око, за да видите > Ще се попълни списък с потребители.

Какво представлява изчезването на съобщенията в WhatsApp?

Изчезващите съобщения са незадължителна функция, която можете да включите за повече поверителност. Когато активирате функцията “Изчезващи съобщения”, можете да зададете съобщенията да изчезват 24 часа, 7 дни или 90 дни след момента на изпращането им. Най-новата селекция контролира само новите съобщения в чата.

Как да възстановя 4-годишните си съобщения в WhatsApp?

Как да възстановите изтрити съобщения от Whatsapp на Android без резервно копиеИзтеглете, инсталирайте FoneDog Toolkit- Android Data Recovery и свържете Android. Активирайте USB отстраняване на грешки. Изберете WhatsApp съобщения за сканиране. Възстановяване на изтрити съобщения в WhatsApp без резервно копие.

Как мога да възстановя двегодишните си съобщения в WhatsApp?

#2. Възстановяване на историята на чатовете в WhatsApp от по-стари (по-малко скорошни) резервни копияИнсталирайте WhatsApp. Отворете базата данни на WhatsApp или папката с резервни копия. Вземете решение кой резервен файл искате да възстановите. Преименувайте този файл от “msgstore-YYYY-MM-DD. db. crypt7” на “msgstore. db. crypt7”. Инсталирайте WhatsApp. Когато бъдете помолени да възстановите, докоснете Възстановяване.

Какво означава звездата до текстово съобщение?

WhatsApp за iOS наскоро получи новата функция “Съобщения със звезди”, която позволява на потребителите бързо да получат достъп до съобщения с отметки, включително изображения, видеоклипове или друго съдържание бързо. След като дадено съобщение е маркирано със звезда, до него се появява иконата на звездата.

Как да премахнете звездата на контакт в iPhone?

В долната част на екрана докоснете иконата “Любими” в крайния ляв ъгъл – иконата със звезда. За да премахнете любим контакт, първо докоснете бутона Редактиране в горния десен ъгъл на екрана. Превъртете, за да откриете любимата, която искате да премахнете, и докоснете червения кръг със символ минус в средата от лявата страна.

Предишна статия

Можете ли да пораснете с 3 инча след 16 години?

Следваща статия

Трябва ли да поливате растенията със студена вода?

You might be interested in …

Може ли да се види диамант отстрани?

Тази публикация съдържа партньорски връзки. Ако използвате тези връзки, за да купите нещо, може да получа комисиона. Благодаря! Като сътрудник на Amazon също печеля от квалифицирани покупки. Много хора вече знаят, че трябва да разглеждат […]

Какъв е зарядът на праховата частица?

Типичният пречиствател на въздуха дава на всяка частица отрицателен заряд и след това я събира върху положително заредена повърхност. Как една прахова частица се зарежда отрицателно? Въздухопречиствателят използва коронен разряд, за да придаде на праховото […]

Можете ли да варите Pine Sol на печка?

Чувала съм, че това ще убие микробите в къщата и го правех, защото обичам миризмата на боров разтвор, но не се замислих за здравословните фактори, ако има такива. 7 отговора Pine-Sol убива микробите в къщата, […]