1 април 2022

Научете всичко бързо

Expand search form

Какво е Ssf Poe?

Моля, помислете дали да не помогнете за поддържането на уикито в актуално състояние. Проверете списъка със задачи за актуализации, необходими за версия 3.14.0.

Износът на данни за играта ще стане по-късно, тъй като техническите промени в допълнение към редовните промени отнемат още известно време.

 • История
 • Разговори (1)

Самостоятелно намиране (SSF) е функция, която маркира даден герой като неспособен да взаимодейства с други герои, което деактивира функции като търговия или партита. [1]

Съдържание

Преглед

Функцията Solo Self-Found (Самостоятелно намиране) може да бъде избрана чрез поставяне на отметка в квадратчето в екрана за избор на персонаж. Това е достъпно само след спасяването на Сион в Акт 3. Персонаж SSF може да бъде създаден само при първоначалното създаване на персонаж, но флагът SSF може да бъде премахнат от персонажа по всяко време.

Героите SSF ще играят в отделна лига със собствена стълбица. Заедно с флага това води до следните ограничения:

  не може да бъде създаден е изключен

 • Достъпът е възможен само до скривалището на лигата на SSF , напредъкът в Атласа на световете и завършването на Изпитанието на възхода се споделят само между героите на SSF.

Ако персонажът вече не е SSF, той ще бъде прехвърлен в родителската лига, която не е SSF, за постоянно и най-високото достигнато ниво в стълбицата ще бъде запазено, но по-нататъшният напредък няма да бъде отчетен.

Възможно е също така да се прехвърлят всички герои и напредъкът в лигата към родителската лига, която не е SSF. Въпреки че всички влияния на Shaper и Elder не могат да се прехвърлят при мигрирането на всички, включително и на самия Elder, когато присъства в Атлас.

Стратегия

Тъй като не е възможно да се търгува или да се взаимодейства с други играчи, от изключителна важност е героят на SSF (особено първият в лигата) да може да изчисти сам всички босове и да може да оцелее без специфични предмети.

На първия си герой:

 • Скъпоценните камъни за умения, които увеличават силата си чрез повишаване на нивото (като заклинания и някои атаки), обикновено са добра идея.
 • Наличието на възможност за вземане на възли за устойчивост на дървото може да послужи като междинно звено, докато се придобие по-добра устойчивост на екипировката. базираните на енергиен щит персонажи обикновено са по-лесни за придобиване на екипировка, отколкото персонажите, базирани на енергиен щит;
  • Героите получават живот на всяко следващо ниво, както и чрез сила
  • Животът или силата на екипировката са често срещани.
  • Кожен колан Кожен колан Изисква ниво 8 +(25-40) към максималния живот или Коралов пръстен Коралов пръстен +(20-30) към максималния животможе да се използва за допълване на запаса от HP.
  • “Добрите” предмети за Ес обикновено изискват комбинация от 2-3 афикса за Ес и добра база, което ги прави трудни за получаване.

  При допълнителни герои:

  • Използвайте екипировката, която сте намерили на първия си герой, тъй като всички ваши SSF герои ще споделят място в скрина.
  • Напредъкът ви на щанда за изработка се споделя между героите, така че би трябвало да е по-лесно да се екипирате.
  • Ако имате валута (по-специално есенции), можете да я използвате, за да се опитате да изработите предмети, които да запълнят пропуските в екипировката ви.

  История

  В миналото самостоятелното намиране е съществувало в неофициална форма, основана на честта. Героите, предназначени за SSF, обикновено са имали буквите “SSF” някъде в името, а за вписване и проследяване на играчите е можело да се използват неофициални уебсайтове за стълби, управлявани от играчи. [2] Официалните SSF ограничения и стълби бяха добавени във версия 2.6.0.

  Може да се интересувате и от темите

  Добър POE ли е SSF?

  SSF в Path of Exile, известен с пълното си име режим Solo-Self Found, е много уникално ARPG преживяване. Някои се кълнат, че това е най-добрият начин за игра на играта. Това може и да е вярно за някои, но със сигурност не е вярно за всички нас, играчите на POE.

  Колко трудно е SSF POE?

  SSF не е лесна, особено за тези, които искат да работят в края на играта, да управляват босовете на Uber и да убият Shaper. В SSF са необходими време, търпение, планиране и често няколко персонажа в продължение на седмици или дори месеци, за да се постигне това, което човек може да постигне за няколко дни или седмица чрез търговия.

  Трябва ли да играя соло самостоятелно?

  Много играчи смятат, че Solo Self-Found е “най-чистият” начин за игра – без търговия, с по-голям акцент върху изработката, без нищо, което да ви разсейва от самата игра. Ако никога досега не сте опитвали Solo Self-Found, това е изключително уникално преживяване, когато се противопостави на по-популярните “търговски лиги”.

  Мога ли да играя Path of Exile сам?

  Може ли Path of Exile да се играе самостоятелно? Абсолютно. Можете да направите цялото съдържание напълно сами. Въпреки това, без да търгувате поне с други играчи, побеждаването на финалните босове и достигането на 100-то ниво ще бъде много трудно.

  Трябва ли да търгувам с По?

  Търговията е съществена част от играта и за разлика от много други игри в нея няма аукционна къща или единна парична система (напр. злато или монети). Вместо това има различни валутни предмети (свитъци и кълба) в “бартерна икономика”, в която играчите трябва да се срещнат, преди да могат да завършат сделката.

  Можете ли да играете самостоятелно Path of Exile?

  Може ли Path of Exile да се играе самостоятелно? Абсолютно. Можете да изпълните цялото съдържание напълно сами. Без да търгувате поне с други играчи обаче, побеждаването на финалните босове и достигането на 100-то ниво ще бъде много трудно.

  Споделят ли героите от SSF тайници?

  Използвайте екипировката, която сте намерили на първия си герой, тъй като всички герои от SSF ще споделят място за скривалище. Напредъкът ви на пейка за изработка се споделя между героите, така че би трябвало да е по-лесно да се екипирате.

  Как се изработва екипировка в SSF?

  Как се изработва екипировка за ранно картографиране за SSF и Leaguestart.YouTube | Време на стартиране – 5:38

  Как да разкарате предмет в Path of Exile?

  Повреждане на неповредени предметиПредмети, които играчът използва a. Олтарът на корупцията в Locus of Corruption (Tier 3 Corruption Chamber) в храма Atzoatl може да повреди предмет, за да добави два повредени имплицитни модификатора или да му даде всички бели гнезда, с риск да унищожи предмета.

  Как се купуват предмети от По?

  Използвайте функцията Poe. trade, за да намерите елемент, който ви интересува. Кликнете върху бутона “шепне” до името на продавача. Това копира низ от текст, който след това можете да поставите в прозореца за чат в играта, за да изпратите автоматично съобщение на играча, че искате да купите предмета.

  Офлайн ли е Path of Exile за ps4?

  Не, за съжаление PoE изисква интернет по всяко време, за да играете.

  Може ли Path of Exile да се играе офлайн?

  Не планираме офлайн версия, съжаляваме! Играта е проектирана да бъде само онлайн.

  Можете ли да играете Path of Exile самостоятелно?

  Може ли Path of Exile да се играе самостоятелно? Абсолютно. Можете да направите цялото съдържание напълно сами. Въпреки това, без да търгувате поне с други играчи, побеждаването на финалните босове и достигането на 100-то ниво ще бъде много трудно.

  Можете ли да помажете повреден предмет?

  Замърсеното масло позволява помазване на повредени предмети. Замърсеното масло пада от повредени карти. Междувременно сандъците в Покварени карти вече се възползват от стойността на количеството предмети на картата.

  Можете ли да почиствате повредена екипировка Poe?

  Поговорете с МОМИЧЕТО и щракнете върху нейната диалогова опция, за да почистите Повреден предмет. Поставете предмета в полето на потребителския интерфейс (подобно на реформирането на азерита), което след това ще ви каже какво точно премахва. Похарчете 5 Corrupted Memento, за да пречистите предмета от всички ефекти.

Предишна статия

Как се почиства пластилиновата глина?

Следваща статия

Безопасни ли са силиконовите шпатули?

You might be interested in …

Защо Теракотените воини са важни от историческа гледна точка?

Теракотената армия или “Теракотените воини и коне”, погребани в ямите до гробницата на Цин Шихуан, Сиан (снимка: Cezary Wojtkowski via Shutterstock Royalty-free stock photo) Днес неочакваното откриване на Теракотената армия-на легендарни глинени войници в естествен […]

Можете ли да варите Pine Sol на печка?

Чувала съм, че това ще убие микробите в къщата и го правех, защото обичам миризмата на боров разтвор, но не се замислих за здравословните фактори, ако има такива. 7 отговора Pine-Sol убива микробите в къщата, […]

Какъв е зарядът на праховата частица?

Типичният пречиствател на въздуха дава на всяка частица отрицателен заряд и след това я събира върху положително заредена повърхност. Как една прахова частица се зарежда отрицателно? Въздухопречиствателят използва коронен разряд, за да придаде на праховото […]