31 март 2022

Научете всичко бързо

Expand search form

Колко скоро след мазилката може да се боядисва?

Супер отговори, момчета, чувствайте се уверени да се справите с работата сега!
Много благодаря!

10 Отговори от MyBuilder Plasterers

Най-добър отговор

Norwich – Член на ЕП от 1 ноември 2011 г. – 14 работни места, 100% положителна обратна връзка

Здравейте, в идеалния случай оставете известно време, за да се утаи, колкото по-дълго, толкова по-добре, но ако отчаяно искате да го направите, тогава обикновено в рамките на 4 дни или веднага щом мазилката напълно се втвърди в мек розов цвят.

Ако е необходимо, бих изчистил ръбовете, след това с шкурка Р180 бих я претъркал леко, напълно бих я изчистил от прах, бих почистил стените с лека смес от течност за миене на съдове и вода, за да премахнете всички следи от прах. След това сте готови за боядисване! 50 % боя / 50 % вода, добре смесена. С 2 добри слоя от тази смес стените ви ще бъдат добре запечатани и готови за вашия цвят.

Отговорено на 30 ноември 2011 г.

Swindon – Член от 9 Nov 2011 – 4 работни места, 100% положителна обратна връзка

Използвайте Dulux Super Matt, разреден до 2/10. Това означава 2 литра вода на 10 литра боя. Това е боята, която се използва в “Направи си сам” SOS и т.н., което означава, че тя МОЖЕ да се използва върху заздравяваща мазилка (която е средно червена и нагоре) без никакви петна, следи от пръстени и т.н. и т.н. Малко по-скъпа, но с отлично покритие

Отговорено на 1 декември 2011 г.

Colchester – Член от 22 Nov 2010 – 73 работни места, 99% положителни отзиви

когато изсъхне! в зависимост от това дали имате топлина в помещението, ще видите как променя цвета си, от тъмночервено до розово, обикновено го оставяте една седмица, поливайте боята колкото искате

Отговорено 30 ноември 2011 г.

Kent – Член от 2 Feb 2009 – 140 работни места, 99% положителни отзиви

Само когато мазилката е напълно суха. мненията са различни, аз винаги съм използвал една част вода/една част боя. работи ми през последните 30 години. Ричард

Отговорено 30 ноември 2011 г.

Sunbury – Член от 15 юни 2013 г. – 13 работни места, 92% положителни отзиви

Здравейте, съотношението на мазилката трябва да бъде 70% вода 30% емулсия, мазилката се движи, докато съхне, и пукнатините по линията на косата се появяват след 18 месеца. прилагането на това съотношение на мазилката омекотява мазилката, така че вашите 2 пълни слоя емулсия ще потънат, а не ще седят на върха, така че ще се появят по-малко пукнатини по линията на косата.

Лий @ first choice decorators.

Отговорено на 30 октомври 2013 г.

Sutton Coldfield – Член от 17 Nov 2011 – 19 работни места, 100% положителна обратна връзка

когато мазилката изсъхне и придобие отново светлорозов цвят, тя е готова за боядисване, ако желаете, можете да намалите с около 20 % водата, но това не е необходимо, когато режете с четка, уверете се, че сте ги нанесли веднага с валяк, в противен случай новата мазилка ще изсуши бързо боята, оставяйки следи от четката

Отговор 30 ноември 2011 г.

Southampton – Член на ЕП от 16 ноември 2011 г. – 5 работни места, 100% положителна обратна връзка

трябва да изчакате, докато мазилката изсъхне напълно, и тогава можете да нанесете слой за мъгла, боята трябва да е водниста: 1 л боя и 1,5 л вода

Отговор 30 ноември 2011 г.

Herne Bay – Член от 10 Jan 2013 – 3 работни места, 100% положителна обратна връзка

50 вода 50 боя дайте около 3 слоя

Отговорено на 13 януари 2013 г.

Saxmundham – Член на ЕП от 20 юни 2017 г. – 1 работа, 100% положителна обратна връзка

Изчакайте мазилката да изсъхне напълно, след което смесете 50/50 вода и боя, което позволява на новата мазилка да поеме влагата, предотвратявайки лющенето на боята

Отговорено 23 юни 2017 г.

Maidstone – Член от 17 Apr 2017 – 26 работни места, 100% положителни отзиви

Зависи от това колко е топло, за да изсъхне и да се втвърди. Обикновено можете да разберете, когато мазилката се превърне в по-светъл розов цвят. Ако я боядисате, когато все още е тъмнорозова, тя може да се олющи. Можете да използвате всякакъв цвят воден бас Матова емулсия зависи от цвета на финиша. Обикновено я разреждам с около 25% вода.

Отговор 23 април 2017 г.

Свързани въпроси

След много търсене в Гугъл и разнищване. Мислех, че просто ще попитам това, вместо да търся още повече и най-много ****ing за с.

Здравейте. Моля, може ли някой да ми даде купол така необходимия съвет за това как да се справя с космените пукнатини в мазилката и да предотвратя мухъл.

Може ли някой да хвърли малко светлина върху това, тъй като се притеснявам леко.. Дневната и трапезарията са декорирани след измазване.

Наложи се да сменя част от тавана в банята поради теч, а мазачът също така заздрави зоната на тавана наоколо.

Може да се интересувате и от темите

Какво се случва, ако боядисате мазилката твърде рано?

Мазилката може да изсъхне сама и да ви се размине, или пък резултатът може да изглежда зацапан или с несъответстващ цвят и тон, боята може да се напука и да се олющи, или да усетите миризма на мухъл и влага, тъй като повърхността не може да диша.

Колко време трябва да съхне мазилката преди боядисване?

По правило мазилката се нуждае от до 4 седмици, за да изсъхне напълно. Можете да ускорите нещата с помощта на отоплителен уред или като отворите прозорец. Топ съвет: Ако не оставите мазилката да изсъхне и нанесете емулсионна боя върху мокра мазилка, има вероятност тя да се напука и да се отлепи.

Можете ли да рисувате върху току-що измазани стени?

Първото нещо, което трябва да направите, когато боядисвате нова мазилка, е да я оставите да изсъхне. Една седмица трябва да е достатъчно дълъг период, за да може тя да изсъхне напълно и всички влажни петна да изчезнат. След като изсъхне, мазилката трябва да бъде светла, без тъмни петна и с еднакъв цвят и вид по цялата повърхност.

Колко време е необходимо, за да изсъхне шлайфаната мазилка?

Очевидната разлика е в материала, върху който измазвате. Ако шпакловате гипсокартон, очаквайте времето за съхнене на мазилката да отнеме 2-3 дни. Ако мазилката се полага върху твърда основа, като например лепене или циментова мазилка, това може да отнеме много повече време. обикновено това отнема 5-6 дни.

Как мога да ускоря съхненето на мазилката?

Как да ускорим процеса на съхнене. Изсъхването на новата мазилка ще се подобри значително чрез увеличаване на вентилацията на помещението – чрез отваряне на прозорците и вратите, а въвеждането на изсушител ще помогне за премахване на влагата в атмосферата.

Колко слоя мъгла трябва да нанеса върху новата мазилка?

Един слой би трябвало да е достатъчен, но можете да добавите втори или дори трети слой, за да сте сигурни, че мазилката е запечатана. Оставете слоя с мъглата да изсъхне за 24 часа. Един прост тест, за да се уверите, че мъгливият слой е подействал, е да използвате маскировъчна лента. Ако стената се отлепи чисто, сте готови за работа.

Можете ли да поставите отопление след измазване?

Оставете мазилката да изсъхне по естествен начин, не поставяйте отоплението на висока температура през първите 48 часа, а оставете съхненето да протече в естественото му време – това ще спомогне за по-здрава връзка на мазилката. Подготовка за декориране: Новата мазилка трябва да се запечата, преди да се пристъпи към декориране, тъй като тя е изключително абсорбираща.

Колко слоя мъгла са необходими?

Един слой би трябвало да е достатъчен, но можете да добавите втори или дори трети слой, за да сте сигурни, че мазилката е запечатана. Оставете покритието с мъгла да изсъхне за 24 часа. Един прост тест, за да се уверите, че мъгливият слой е подействал, е да използвате маскировъчна лента. Ако тя се отлепи от стената чиста, значи сте готови за работа.

Трябва ли да се шлайфат току-що измазаните стени преди боядисване?

Трябва ли да се шлайфа новата мазилка преди боядисване? Ако сте наели професионален мазач, вероятно не. Тя трябва да е супер гладка с равномерно покритие.

Може ли вентилатор да помогне за изсъхването на мазилката?

Използване на вентилатори Вентилаторите са наистина полезни за ускоряване на процеса на съхнене, тъй като поддържат циркулацията на въздуха. Въздухът може да задържа влага, но при охлаждане влагата се изпарява, така че преместването на влагата далеч от мокрото място ще помогне за по-бързото му изсъхване.

Можете ли да спите в стая, която току-що е била измазана?

Не е необходимо да се притеснявате за миризмата, проблем може да бъде кондензацията по време на съхнене, която създава усещане за влага. Бих дал на всяка стая поне 1 ден да изсъхне частично, преди да се преместите обратно.

Как да разбера дали мъглата ми действа?

Покритието с мъгла трябва да е достатъчно разредено, за да може водата да попие в мазилката, преди да се изпари, така че да се получи връзка. Бих казал, че звучи така, сякаш вашият е бил малко прекалено мисловен – когато сте го направили, стената трябва да изглежда доста шарена и през нея трябва да се вижда мазилката.

Трябва ли да направя втори слой мъгла?

Накратко, рядко е необходимо да се нанасят два слоя мъгла, но и това няма да навреди на повърхността. Ако искате да тръгнете по пътя на “коланите и скобите”, тогава нанасянето на втори слой мъгла е добра идея. Нанесете го, като използвате същите техники, както по-горе, и отново му дайте 24 часа за пълно изсъхване.

Може ли да се спи в прясно измазана стая?

1 Отговор от мазач на MyBuilder Не е нужно да се притеснявате за миризмата, проблемът е в кондензацията по време на сушенето, която създава усещане за влага. Бих дал на всяка стая поне 1 ден да изсъхне частично, преди да се преместите обратно.

Може ли мазилката да изсъхне твърде бързо?

Прекалено бързо съхнене на мазилката Ако мазилката бъде оставена за определен период от време във влажна среда, е възможно влажността да повлияе на това колко бързо ще се втвърди мазилката в бъдеще – затова се уверете, че всички неизползвани частични торби с мазилка се съхраняват в полиетиленов плик.

Предишна статия

Как се почиства пластилиновата глина?

Следваща статия

Безопасни ли са силиконовите шпатули?

You might be interested in …

Безопасни ли са силиконовите шпатули?

Силиконът не е биоразградим, но е по-екологичен от пластмасата В последно време силиконовите кухненски прибори, като шпатули, лъжици, четки, разтегатели, формички и щипки, придобиха популярност. (Снимка: Getty/Thinkstock) Хората са и трябва да бъдат особено внимателни […]

Какво е Ssf Poe?

Моля, помислете дали да не помогнете за поддържането на уикито в актуално състояние. Проверете списъка със задачи за актуализации, необходими за версия 3.14.0. Износът на данни за играта ще стане по-късно, тъй като техническите промени […]