3 април 2022

Научете всичко бързо

Expand search form

Ще ви забранят ли Gameloop?

Call of Duty Mobile забранява емулатори и vpn играчи, codm emulator ban, cod mobile vpn ban

Call of Duty Mobile забранява играчите на емулатори и VPN

Огромна вълна от забрани се случва в общността на Call of Duty Mobile. Напоследък играчите съобщават, че Call of Duty Mobile забранява акаунта за емулатор за 10 години. Същото важи и за VPN потребителите. защо разработчиците изведнъж са предприели тази огромна стъпка, никой не знае. Но нека разгледаме този проблем в детайли. Все пак разработчиците са споменали, че става въпрос за небрандирани емулатори, а не за официалните.

Кога започна това?

Преди няколко седмици (по-точно през средата на октомври) се проведе дискусия в общността, за да се реши бъдещето на емулаторите в играта, както и добавянето на поддръжка на контролери. Но крайните резултати не бяха известни на общността. Само преди няколко часа Гарена Call of Duty Mobile във Facebook публикува съобщение, че ще започне да забранява акаунти по посочените причини.

В официалното изявление се казва: “В началото на месец май 2019 г,

Въведена е новата ни система за борба с измамите. Ето списък на действията, за които ще ви бъде забранено да участвате в играта. Ние се отнасяме сериозно към борбата с измамите, вие също трябва да бъдете такива.

Забрана на емулатора на Call of Duty Mobile, забрана на емулатора на CODM, забрана на codm VPN

Изображение чрез Garena COD Mobile

  • Използване на приложения на трети страни, като например приложения за кръстосване или приложения, които позволяват свързване на клавиатура и мишка
  • Използване на опасни емулатори
  • Използване на VPN
  • Използване на хакове, игрови скриптове и всякакви инструменти, които модифицират файловете на играта

Приложима ли е забраната за емулатори и за глобалната версия на Call of Duty Mobile?

забрана на акаунт в Call of Duty Mobile, codm banned

Забрана на акаунт в Call of Duty Mobile за 10 години!

За съжаление, забраната се отнася и за двете версии на Call of Duty Mobile. Както се очакваше, това известие дойде като шок за всички потребители на емулатори. Играчите в официалния discord сървър започнаха да се оплакват от него, тъй като акаунтите им са получили забранени за 10 години. Дори и да не са използвали хакове или приложения на трети страни, само заради опасното използване на емулатора акаунтът им е бил забранен.

Причината, поради която Call of Duty Mobile изведнъж започна да забранява играчите на емулатори (опасни) и VPN, е неизвестна. Но можем само да се надяваме, че трябва да има някаква основателна причина зад тази голяма стъпка. Ще ви държим в течение, когато намерим повече информация по този въпрос.

За повече дискусии, свързани с мобилните игри, не се колебайте да се присъедините към нашия Discord сървър!

Може да се интересувате и от темите

Забранява ли cod GameLoop?

Въпреки че не забраняват директно акаунта ви, ако играете чрез емулатори. През повечето време просто ще включат IP адреса ви в черния списък. Ако искате да използвате някой емулатор, тогава GameLoop е единствената възможност. Това е техният оторизиран емулатор, тъй като той ви свързва само с потребители, които също използват емулатори.

Разрешен ли е GameLoop в Codm?

Официалният емулатор на Call of Duty Mobile за PC Разбира се, можете да изтеглите Call of Duty Mobile от други емулатори за Android като Bluestacks, но само Gameloop има официалната подкрепа на Tencent. Още по-добре е, че Gameloop ви позволява да настроите контролер, за да играете CoD Mobile.

Безопасен ли е GameLoop 2021?

Да, Tencent gaming buddy или Gameloop е напълно безопасен от вируси или зловреден софтуер, защото е официален емулатор за pubg mobile.

Може ли да получите забрана в Call of Duty Mobile за използване на емулатор?

Проблемът с бана на Call of Duty: Mobile за емулатор BlueStacks Има множество съобщения от играчи на Call of Duty: Mobile за банове на BlueStacks. Продължителността на тези забрани може да варира, като в най-слабите случаи е 1 ден, а в най-сериозните – до 10 години.

По-добър ли е Gameloop от BlueStacks?

Както BlueStacks, така и GameLoop предлагат завладяващо и гладко Free Fire изживяване на компютри и лаптопи. Следователно правилният избор между тях е въпрос на предпочитание. Някои играчи може да предпочетат GameLoop, докато други смятат, че BlueStacks е по-добрият вариант.

Измама ли е да се играе COD Mobile на компютър?

Call of Duty Mobile е точно това… мобилна игра. Използването на нещо различно от тъчпад срещу играчи, които играят по начина, по който е замислена играта, е ИЗМАМА. Използването на m/kb (мишка и клавиатура) ви позволява да правите неща, които не можете да правите с тъчпад, и ви дава ОГРОМНО предимство пред играчите с тъчпад.

Използването на емулатор измама ли е?

Измамата би означавала, че нарушавате правилата или условията за ползване на играта, а използването на емулатор не е класифицирано като такова.

Незаконна ли е играта Codm на компютър?

Първоначално тя беше пусната на пазара като начин играчите на PUBG Mobile да се включат от настолните си компютри, но след това се превърна в център за игра на куп много популярни мобилни игри – Call of Duty Mobile е една от тях. Тя е напълно безплатна, легална и няма да доведе до безцеремонно блокиране на профила ви.

Все още ли Gameloop е забранен в Индия?

Gameloop Emulator е китайска компания за онлайн търговия на дребно, собственост на Tencent Games. Много приложения на Tencent, като WeChat, QQ, Kikoo, Voo, Nimbuzz, Helo, Qzone, SHAREit и други, понастоящем са забранени в Индия, но Gameloop все още функционира добре за много потребители на компютри.

Колко MB е Gameloop?

Емулатор на Gameloop Първо, изтеглете и инсталирайте Gameloop. Размерът на инсталацията е само 10 MB. Официалната връзка за изтегляне на инсталацията можете да намерите тук. След това стартирайте Gameloop и преминете към Центъра за игри от списъка в лявата част на прозореца.

По-добра ли е Genymotion от BlueStacks?

На въпроса “Кои са най-добрите начини за стартиране/емулация на Android на компютър?” Genymotion е класиран на 1-во място, докато BlueStacks е класиран на 8-мо място. Genymotion се възползва от графичните карти, поддържащи OpenGL, което му позволява да бъде един от най-бързите емулатори на Android. Единствената сравнима опция е емулатор на Android SDK с поддръжка на HAXM.

По-добър ли е NOX от Gameloop?

LDPlayer: #2 с резултат от 519,857. Gameloop: #3 с резултат 499 118. Bluestacks: #4 с резултат от 471 677 точки. NoxPlayer: #5 с резултат от 398 061 точки.

Незаконен ли е Codm на PC?

Първоначално тя беше пусната на пазара като начин играчите на PUBG Mobile да се включат от настолните си компютри, но след това се превърна в център за игра на куп много популярни мобилни игри – Call of Duty Mobile е една от тях. Тя е напълно безплатна, легална и няма да доведе до безцеремонно блокиране на профила ви.

Коя е по-добра GameLoop или BlueStacks?

Както BlueStacks, така и GameLoop предлагат завладяващо и гладко Free Fire изживяване на компютри и лаптопи. Някои играчи може да предпочетат GameLoop, докато други смятат, че BlueStacks е по-добрият вариант.

Законно ли е Gameloop?

Засега Gameloop не е забранен в Индия. Правителството е забранило само китайските приложения, но не и онлайн търговията на дребно в Индия.

Предишна статия

Как се отстранява котлен камък от пластмаса?

Следваща статия

Кой е най-опасният полк в индийската армия?

You might be interested in …

По-добра ли е стоманата при компресия или напрежение?

Стоманата е еднакво здрава и при опън, и при натиск. Стоманата е слаба при пожар и в повечето сгради трябва да бъде защитена. Въпреки високото съотношение между здравина и тегло, стоманените сгради имат толкова топлинна […]

Мога ли да използвам ниацинамид след млечна киселина?

Млечната киселина е алфахидрокси киселина (AHA), която ексфолира кожата, за да намали признаците на стареене като фини линии и тъмни петна. Ниацинамидът е форма на витамин В3, който помага за подобряване на външния вид на […]

Какво трябва да отговоря за “Добре съм”?

Колко често казвате истината, когато ви попитат “Как си?”? Да, мисля, че е така. Не се притеснявайте, аз също лъжа. През цялото време. Сега, колко често, когато някой ви каже “добре съм”, проследявате дали мислите, […]