1 април 2022

Научете всичко бързо

Expand search form

Защо двойките търсят еднорози?

Може и да не сте чували за това, но “ловът на еднорози” е най-новата тенденция сред двойките, които искат да подправят любовния си живот.

С нарастването на популярността на “полиаморфните” връзки двойките търсят трети човек, за да се превърнат в “двойка”.

 'Лов на еднорози' е ситуация, при която хетеросексуална двойка търси бисексуална жена, която да се присъедини към връзката им

“Ловът на еднорози” е, когато двойката мъж/жена търси да намери един човек, когото да покани за постоянно във връзката си.

Те образуват “триада” с двойката и тримата души правят групов секс.

Но двойката не търси тройка с просто някой.

Хората, които отиват на “лов за еднорози”, търсят специално бисексуална жена.

 Двойките формират

Броят на хетеросексуалните двойки, които търсят да намерят само “еднорог”, е достигнал толкова голям брой, че много полиаморни хора го смятат за клише.

Изненадващо е, че ловът на еднорози не е случайна афера.

Двойките очакват техният “еднорог” да бъде както сексуално, така и романтично ексклузивен.

Те също така изискват еднорогът да ги привлича еднакво и да се интересува само от групов секс.

Но двойката не иска да я въведе изцяло във връзката си.

Всъщност целта им е да не позволят на “еднорога” да застане между тях.

Намирането на човек, който да отговаря на всички критерии, е толкова трудно, колкото можете да си представите – оттук и кръщаването на явлението на името на неуловимото митично същество.

 Бисексуалните жени се наричат

Но дори и да успеят, невинаги всичко е щастливо..

Анонимен полиаморичен мъж споделя пред Business Insider, че никога не е познавал хетеросексуална двойка, която да търси бисексуална жена, да се е сработила.

Добавянето на трети човек може да доведе до огромно напрежение в една връзка.

Още по-лошо е, че много хора от полиамурната общност смятат, че “ловът на еднорози” е просто начин мъжът във връзката да спи с други жени, сигурен, че партньорът му не спи с други мъже.

НАЙ-ЧЕТЕНОТО В ПРИКАЗНО

Херцогинята

Прозвището на Камила за

Мислех, че съм бременна, и накарах майка ми да направи тест с мен, а тя беше в нокдаун

Поисках сладки нокти с дизайн на сърца. това отне на трима художници два часа

Макар че жената в двойката често е неохотна в началото, в крайна сметка тя може да се наслаждава все повече и повече.

Междувременно мъжът започва да ревнува, което предизвиква напрежение във връзката.

Ако единият от партньорите се наслаждава на новооткритата свобода на полиаморията повече от другия, това може да ги накара да се върнат към моногамията или дори по-лошо – да се разделят.

Това, което започва като опит да опитате нещо ново като двойка, може да доведе до разпадане на връзката.

Още от The Sun

Херцогинята “изгубила самообладание” към персонала, докато имението в Монтесито е обхванато от неприятна миризма

МЕГИ МИНКС

Прозвището на Камила за “неблагодарната” Меган Маркъл е разкрито от кралски експерт

Мислех, че съм бременна и накарах майка ми да си направи тест, а тя беше бременна

Помолих за сладки нокти с дизайн на сърце. това отне на трима художници два ЧАСА

Следвайте The Sun

Услуги

©News Group Newspapers Limited в Англия № 679215 Седалище: гр: 1 London Bridge Street, London, SE1 9GF. “The Sun”, “Sun”, “Sun Online” са регистрирани търговски марки или търговски наименования на News Group Newspapers Limited. Тази услуга се предоставя при стандартните условия на News Group Newspapers’ Limited в съответствие с нашата Политика за поверителност и бисквитки. За да направите запитване относно лиценз за възпроизвеждане на материали, посетете нашия сайт за синдикация. Вижте нашия онлайн пакет за пресата. За други запитвания се свържете с нас. За да видите цялото съдържание на The Sun, моля, използвайте Картата на сайта. Уебсайтът на The Sun се регулира от Независимата организация за стандарти в пресата (IPSO)

Може да се интересувате и от темите

Какво означава еднорог във връзката?

“Еднорог” описва човек, който се присъединява към една двойка като трети партньор, за секс или дори за нещо по-обвързващо. Дори в разговор се чувствах добре, че съм някой, който може да изпълни фантазията не само на един човек, а на двама едновременно.

Какво означава еднорогът в сексуално отношение?

Обикновено секс еднорогът е бисексуална жена, която се съгласява да се присъедини към вече съществуващ хетеросексуален брак като трети сексуален компонент, без да представлява заплаха от изневяра или емоционално бреме за съпруга или съпругата.

Какво представлява мъжът еднорог при запознанствата?

Терминът еднорог при запознанствата се отнася до лице, което е готово да се присъедини към съществуваща връзка. Една бисексуална двойка може да търси мъж еднорог по същата причина.

Какво означава, когато някой мъж ви изпрати емотиконка на еднорог?

Това се отнася за бисексуална жена, която спи с хетеросексуални двойки – термин, който понякога се споменава с емотикон с лице на еднорог. В по-общ план хората от гей общността могат да използват емотикона еднорог, за да изразят гордост или да покажат своята идентичност, свързвайки често оцветения в цветовете на дъгата рог на емотикона със знамето на дъгата.

Какво означава в Snapchat?

Усмихнато лице: Това хитроумно емоджи означава, че сте един от най-добрите им приятели… но те не са най-добрите ви приятели. Вие не им изпращате много снимки, но те ви изпращат много снимки.

Какво символизират еднорозите?

Заключение. Символиката на еднорога е свързана с чистотата, свободата, нежността, девствеността, невинността, божествеността и магията. Християните вярват, че символът на еднорога е този на самия Христос и Майка Мария. Виждането на еднорози в сънищата неминуемо е знак за късмет, щастие и положително предзнаменование.

Как се срещате с еднорог?

Топ 6 правила за среща с еднорогУверете се, че всички сте на едно мнение за това какво искате (и какво не искате) от динамиката. Всеки трябва да говори открито за своите сексуални желания, фантазии и граници. Установете основни правила и планирайте логистиката. Комуникацията не се прекратява по време на секс.

Какво означава да търсиш еднорог в Тиндър?

Да видиш емотиконка еднорог в профила на някого означава, че той е готов да бъде трета двойка. А ако някой каже “търся еднорог”, това означава, че е във връзка и търси този магически човек, който да се присъедини към него и партньора му.

Какво означава в Snapchat?

Усмихната физиономия – Вие сте един от най-добрите им приятели… но те не са най-добрият ви приятел. Вие не им изпращате много снимки, но те ви изпращат много снимки. Усмихнато лице – Друг ваш най-добър приятел. Изпращате на този човек много снимки.

Какво означава от момиче?

Емотиконката череп може да представлява смърт, нещо страшно, нещо лошо или да се използва в смисъл на “Аз съм мъртъв. Определение: Това е синоним на LMFAO. Идеята е, че човек се е смял толкова силно, че това го е убило и сега е мъртъв. Това е синоним на LMFAO.

Какво се случва, ако видите еднорог?

Заключение. Символиката на еднорога е свързана с чистотата, свободата, нежността, девствеността, невинността, божествеността и магията. Християните вярват, че символът на еднорога е този на самия Христос и Майка Мария. Виждането на еднорози в сънищата неминуемо е знак за късмет, щастие и положително предзнаменование.

Какво означава еднорог с дъга?

То се отнася за бисексуална жена, която спи с хетеросексуални двойки – термин, който понякога се споменава с емотикона с лице на еднорог. В по-общ план хората от гей общността могат да използват емотикона еднорог, за да изразят гордост или да сигнализират за своята идентичност, свързвайки често оцветения в цветовете на дъгата рог на емотикона с флага на дъгата.

Какво означава да наречеш някого еднорог?

Еднорогът е митично същество, някой невероятен човек, който е труден за улавяне или просто е много рядка находка. С този термин често се описва някой, който е забележително привлекателен (над 7. 9), но съвсем не е откачен, невероятен в секса и има страхотна личност.

Да бъдеш наречен еднорог комплимент ли е?

Връзки Еднорог Митична секси жена, която е недостижима. Те означават, че сте уникален и рядък човек, който е много желан, но трудно се намира или получава. Това е комплимент.

Какво означава 💦 в Snapchat?

Smirk Emoji 😏 Ако видите този емотикон, това означава, че сте най-добрият приятел на този човек, но той не е най-добрият ви приятел. По същество този Snapchat емотикон означава, че този човек взаимодейства най-много с вас, но той не е някой, с когото вие взаимодействате най-много.

Предишна статия

Как да възстановя съобщенията със звездички?

Следваща статия

Къде инвестират парите си милиардерите?

You might be interested in …

Забавя ли се скоростта на интернет с помощта на удължител на WiFi?

В днешното развитие на технологиите на всички нива е важно да имаме компютър, мобилен телефон или дори таблет в домовете си. Освен това е необходимо да имате достъп до WiFi връзка, която ще ви позволи […]

На какво е символ ананасът?

Макар че почти всички плодове имат многобройни митологии, свързани с тях, които могат да са в конфликт помежду си или да се отклоняват толкова далеч от оригиналната история, че родоначалникът рядко да прилича на прародителя, […]